Podmienky ochrany osobných údajov

Zásady práce s vašimi údajmi

Sme spoločnosť  SAFRES Group s.r.o., IČ: 28786700DIČ: CZ28786700se sídlem: Česká Skalice, Tyršova 820, 552 03zapsané u Krajského soudu v Hradci Králové, pod spisovou značkou C 27370Kontaktní údaje jsou Jan Špatenka, Česká Skalice, Tyršova 820, 552 03, e-mail info@levsalonu.cz telefonní číslo +420 777 789 999;

Prevádzkujeme e-shop na webových stránkach www.levsalonov.sk.

Na poskytovanie predaje tovaru a prevádzku našich webových stránok spracúvame niektoré osobné údaje.

Spracovanie osobných údajov upravuje najmä nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) („GDPR“)

I. Spracovanie osobných údajov

A. Spracovanie osobných údajov v prípade použitia kontaktného formulára

Ak požadujete naše produkty a služby, budeme pracovať s kontaktnými údajmi, ktoré nám poskytnete, najmä prostredníctvom dopytového formulára. Sú to: všetky informácie, ktoré je možné spojiť s konkrétnym človekom. Najčastejšie to teda bude jeho meno a priezvisko, e-mailová adresa, ale osobným údajom môže byť aj informácia o tovare, o ktorý má zákazník záujem - napríklad vlastnosť daného výrobku.

Z akého dôvodu?

Prostredníctvom nich vás budeme kontaktovať, aby sme sa dohodli na ďalších opatreniach týkajúcich sa tovaru.

Na základe akého právneho dôvodu?

Ide o spracúvanie na základe článku 6 ods. 1 písm. b) GDPR – rokovanie o zmluve, resp. vykonanie opatrení pred uzavretím zmluvy na vašu žiadosť.

Ako dlho budeme osobné údaje spracovávať?

Ak nenadviažeme ďalšiu spoluprácu, vaše údaje budeme spracovávať najviac 10 rokov od našej poslednej komunikácie.

B. Spracovanie osobných údajov v prípade nákupu

Ak u nás nakúpite, budeme pracovať s údajmi, ktoré nám vyplníte. Ide najmä o fakturačné údaje: meno, priezvisko, adresa. Potom vaše telefónne číslo a e-mail.

Z akého dôvodu?

Osobné údaje potrebujeme spracúvať, aby sme mohli splniť našu zmluvu – dodať vám náš tovar. Prostredníctvom vašich kontaktných údajov s vami budeme komunikovať aj o stave vašej objednávky, prípadne čo sa týka reklamácií alebo vašich otázok.

Osobné údaje budeme ďalej spracovávať na plnenie našich povinností, ktoré nám vyplývajú zo zákona (najmä na účtovné a daňové účely, prípadne na vybavenie reklamácií, overenie veku a iné).

Na základe akého právneho dôvodu osobné údaje spracovávame?

Ide o spracúvanie na základe článku 6 ods. 1 písm. b) GDPR – plnenie zmluvy a článku 6 ods. 1 písm. c) GDPR – plnenie našej právnej povinnosti.

Ako dlho budeme osobné údaje spracovávať?

Počas plnenia našej služby a následne 10 rokov od posledného poskytnutia takejto služby alebo dodania tovaru.

C. Newslettery (obchodné správy)

Ak ste nakupujúci zákazník a nezakázali ste nám to pri nákupe, použijeme vašu e-mailovú adresu na zasielanie našich noviniek.

Na základe akého právneho dôvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb. o niektorých službách informačnej spoločnosti, pokiaľ ste nám to pri nákupe nezakázali.

Ako dlho budeme osobné údaje spracovávať?

10 rokov od posledného nákupu. Odber môžete kedykoľvek zrušiť e-mailom alebo nás kontaktovať e-mailom: info@levsalonov.sk.

II. Kto sa k údajom dostane?

Vaše údaje zostanú u nás. Pracujú pre nás však niektoré spoločnosti alebo iné osoby, ktoré majú prístup k údajom, pretože nám pomáhajú prevádzkovať náš e-shop. Sú to:

  • prevádzkovateľ platformy e-shopu Shoptet (spoločnosť Shoptet a.s., so sídlom Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČO 289 35 675, spoločnosť zapísaná na Mestskom súde v Prahe, oddiel B, vložka 25 395).
  • spoločnosti podieľajúce sa na expedícii platieb.
  • poskytovateľ e-mailových služieb.
  • marketingová agentúra a marketingoví špecialisti.

Vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté aj nasledujúcim subjektom:

  • Dopravcovia

Osobné údaje spracúvame len v rámci Európskej únie.

III. Čo by ste ešte mali vedieť

V našej spoločnosti nemáme menovanú zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

V našej spoločnosti nedochádza k rozhodovaniu na základe automatizovaného spracovania alebo profilovania.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašich osobných údajov, kontaktujte nás na e-mailovej adrese info@levsalonov.sk alebo zavolajte na tel. č. +420773956113.

IV. Automatické spracovanie súborov cookies

Táto webová stránka používa súbory cookie. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s ich používaním.

Čo znamená cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý sa vytvára pri návšteve každej stránky na webovej lokalite. Používa sa najmä ako štandardný nástroj na ukladanie informácií o tom, ako sa používajú naše jednotlivé stránky. Takto dokážeme odlíšiť (ale nie identifikovať) jednotlivých používateľov a prispôsobiť obsah konkrétnym preferenciám. Súbory cookie sú preto veľmi dôležité a bez nich by bolo prehliadanie webu podstatne zložitejšie.

Na čo sa používajú súbory cookie?

Súbory cookie slúžia na mnohé účely. Na našej webovej stránke e-shopu Lev Salónov používame tieto súbory cookie:

  • Technické súbory cookie sa používajú na to, aby náš online obchod fungoval tak, ako má (napr. na vytvorenie používateľského profilu, prihlásenie a možnosť nákupu nášho tovaru a ďalších ponúkaných služieb). Bez nich by náš e-shop nemohol vôbec fungovať. Tieto technické súbory cookie sú vždy aktívne (ich spracovanie nie je možné odmietnuť), pretože sú nevyhnutné pre fungovanie celej webovej stránky.
  • Funkčné súbory cookie sa používajú na to, aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať a nastavovať svoje preferencie (napríklad nastavenie jazyka, v ktorom sa bude zobrazovať náš e-shop). Funkčné súbory cookie slúžia na tento účel a v tomto prípade je vaše heslo vždy zašifrované. Používanie funkčných súborov cookie preto nie je nevyhnutné, ale spríjemnia a uľahčia vám návštevu nášho e-shopu Lev Salónov. Spracovanie funkčných súborov cookie môžete odmietnuť - viac informácií nájdete nižšie v časti: Ako môžete ovplyvniť, ktoré z vašich súborov cookie spracúvame.
  • Analytické súbory cookie nám pomáhajú zlepšovať náš online obchod, čo je veľkou výhodou aj pre vás. Analytické súbory cookie na našich webových stránkach sú zhromažďované skriptom spoločnosti Google Inc., ktorý potom tieto už zhromaždené údaje anonymizuje. Po uvedenej anonymizácii sa v tomto okamihu nejedná o žiadne osobné údaje, pretože anonymizované súbory cookie nemožno priradiť k jednému konkrétnemu používateľovi alebo jednej konkrétnej osobe. So súbormi cookie preto pracujeme len v anonymizovanej podobe. Preto nie sme schopní zo súborov cookie určiť, ako sa konkrétny používateľ správal v našom internetovom obchode Lev Salónů (napríklad aké stránky presne navštívil alebo aký tovar si pozrel atď.).

Poznatky z uvedených súborov cookie používame aj na reklamné účely, pričom vám môžeme na základe zhromaždených údajov zobrazovať reklamu aj na iných webových stránkach, ktoré považujeme za pre vás relevantné. Ak chcete kontrolovať, aké analytické súbory cookie pre vás spracúvame, môžete použiť tento doplnkový program od spoločnosti Google (možno ho spustiť len z počítača).

Ako môžete kontrolovať, ktoré vaše súbory cookie spracúvame?

Stačí použiť bežný internetový prehliadač, ako je Internet Explorer, Safari, Firefox alebo Chrome, s povolenou funkciou anonymného prehliadania. Tým sa zabráni ukladaniu údajov o navštívených webových stránkach alebo môžete ukladanie súborov cookie úplne zakázať priamo vo svojom prehliadači. Ak však zakážete aj spracovanie technických a funkčných súborov cookie, zabráni to fungovaniu niektorých funkcií, ktoré vám pomáhajú.

Spracovanie analytických súborov cookie môžete ľahko ovládať, ak použijete tento doplnkový program od spoločnosti Google, ktorý možno spustiť len z vášho počítača. Vypnutím analytických súborov cookie nám však bohužiaľ veľmi sťažíte zlepšovanie nášho internetového obchodu Lev Salónov.

Ak chcete odmietnuť spracovanie súborov cookie (s výnimkou technických súborov cookie), kontaktujte nás prostredníctvom nášho kontaktného formulára. Odmietnutie spracovania funkčných a analytických súborov cookie neznamená, že nebudete mať prístup do nášho online obchodu. Nevedie to ani k odmietnutiu našich služieb. Odmietnutie spracovania funkčných a analytických súborov cookie však môže viesť k tomu, že náš e-shop nebude fungovať správne a niektoré funkcie môžu byť nedostupné. Celkové pohodlie prehliadania nášho online obchodu sa tak môže výrazne zhoršiť.

IV. Vaše práva v súvislosti so spracovaním osobných údajov

Nariadenie GDPR vám dáva okrem iného právo obrátiť sa na nás a chcieť informácie, ktoré vaše osobné údaje spracovávame, vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť, prípadne požadovať obmedzenie spracovania, môžete požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov, požadovať od nás v určitých situáciách výmaz osobných údajov a v určitých prípadoch máte právo na ich prenositeľnosť. Proti spracovaniu na základe oprávneného záujmu možno vzniesť námietku.

Ak si myslíte, že s dátami nenakladáme správne, môžete podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, prípadne sa so svojimi nárokmi obrátiť na súd.

Tieto podmienky sú účinné od 13.1.2022.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie